Voor nieuwsgierige kinderen: stel je vraag over het coronavirus aan topwetenschappers Annemiek en Reina

Voor nieuwsgierige kinderen: stel je vraag over het coronavirus aan topwetenschappers Annemiek en Reina

Actueel Nieuws Algemeen project participatie

Nu iedereen zoveel mogelijk binnen moet blijven en alle evenementen afgelast zijn tot 1 juni gaat de Nationale Wetenschapsagenda met Expeditie NEXT voorlopig online verder. Nieuwsgierige kinderen, bijvoorbeeld die vorig jaar op Expeditie NEXT waren, zitten vol met vragen zitten over wat er nu allemaal aan de hand is. Zo hoorden men kinderen vragen: Welke kleur heeft corona? Zit het coronavirus op de glijbaan? Heeft corona een kroon πŸ‘‘ ?! Is het net zo erg als een normale griep? πŸ€”

De Nationale Wetenschapsagenda organiseert daarom aankomende woensdag 8 april en woensdag 15 april om 14.00 uur een live vragenuur op Facebook en Instagram. Speciaal voor kinderen. Tijdens het vragenuur zullen wetenschappers Annemiek van der Eijk en Reina Sikkema van het Erasmus MC zoveel mogelijk ingestuurde vragen beantwoorden van alle kinderen. Zij weten alles over het virus!

Ken, ben of heb je een kind met een vraag over het coronavirus? Stel het via onderstaande link en kijk woensdag naar het vragenuur!
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡